fier-forjat-botosani.ro Web analytics

Despre noi

Despre noi

Serviciile societatii Flexi Media Technology aisgura, sub numele generic Fier Forjat Botosani, consultanta, proiectarea si executia lucrarilor de imprejmuire a proprietatilor, de protejare la riscul de cadere in gol prin constructia de balustrade solide din fier sau inox, armonizate estetic cu ambientul locului de amplasare.

 

Ne-am infiintat in anul 2012 cu scopul valorificarii  pasiunii prelucrarii fierului forjat, de a contribui artisitic aspura  utilitatii si totodata nevoii de ingradire si protectie pe care fiecare proprietate o implică.

Suntem intr-o permanenta dezvoltare si construim relatii de colaboare cu parteneri nationali si internationali pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii, la o calitate mult peste medie ce ne permite sa oferim garantii pana la 7 ani.

 

 

Alaturi de componenta de protectie venim si cu echipamente de automatizare pentru o deservire facila a portilor si urilor, cat si a modului de comunicare cu vizitatorii prin montarea de interfoane si videointerfoane.

 

 

Director General

Tehnician:  Adrian PROFIR

fier forjar Botosani